Giganternes kamp er kampen mellem Jesus Kristus og djævlen - verden, det er de sande læresætningers kamp mod løgn og bedrag. Jesus kan kun bruge de sande og rigtige, de bibel tro ting, men djævlen kan bruge løgn, bedrag og mange andre uretfærdige ting. Dette foredrag tager ca 25 min. Du kan se det, som et foredrag eller du kan høre det, uden billeder.

Jordens sidste tid, her sammenigner vi alle de skriftsteder der taler om det samme med hinanden. Her er det specielt biblens forskellige profetier og klimaet vi se nærmere på. En ting du bør huske på er at det kun er ca en fjerdedel af hele biblens tekster der taler om frelse og tro, alle de øvrige tekster taler om de almindelige daglige ting, som dyr, planter, hav, floder, forskellige befolkningsgrupper og lignende ting. Dette foredrag tager ca 20 min. Du kan se det, som et foredrag eller du kan høre det, uden billeder.

Her I dette foredrag se vi på de konsekvenser det har at tilhøre verden eller Herren. Det er meget sjælden at vi hører om konsekvenserne, men de er ofte meget store og umenneskelige. Fremtiden, jordens sidste tid er så uhyggelig et emne at der ikke er nogen som tror på at det vil eller kan ske. Verden har ingen redningsplan, men det har Herren. Det er dit valg hvem du vil følge, der er kun to muligheder. Husk på at sandheden altid er meget ilde hørt, den er for uhyggelig til at der er nogen, spom vil tro på det.  Dette foredrag tager ca 30 min. Du kan se det, som et foredrag eller du kan høre det, uden billeder.

Dette er nærmest en rigtig film, hvor Jordens aller sidste tid er I centrum, men den viser også noget om, hvordan vi arbejder med dette emne.
Dette er ikke en rigtig film, men nogle powerpoint filer der fortæller en del om det ny babylon